Eslabondexx Salon Kit 2 X 500ml

Inhoud:  2 x 500 ML

De Eslabondexx Salon Kit is speciaal voor de kapper en is goed voor ongeveer 70 behandelingen. Eslabondexx voorkomt alle vormen van schade bij gebruik in combinatie met elke soort chemische behandeling

 

De Eslabondexx Salon Kit bestaat uit een connector (500ml), een amplifier (500ml).
De connector vermengd zich met de chemische behandeling waardoor de nieuwe bindingeen in de bestaande interne structuur van het haar beschermt. Hierdoor krijgt het haar extra kracht en elasticiteit.
De Amplifier creme zorgt ervoor dat de connector in de haarschors, de binding herenigt waardoor de haarstructuur wordt gevoedt en hydrateert.

Over het Eslabondexx systeem

De tijden van haarbreuken zijn voorbij! Hoe mild een product ook is, een chemische behandeling belast of beschadigd het haar altijd: de disulfidebindingen in het haar worden beschadigd. Hierdoor wordt het haar droog en poreus en in het slechtste geval kan het haar zelfs breken.

Eslabondexx in combinatie met een chemische behandeling van het haar voorkomt, door de revolutionaire Nio-Protect technologie, beschadigingen van het haar. Nieuwe disulfidebruggeen worden gevormd en tegelijkertijd wordt het haar beschermd, het haar wordt elastischer, sterker, mooier en soepeler.

Nio-Protect Technologie

De natuurlijke actieve bestanddelen van Eslabondexx dringen dankzij de innovatieve Nio-Protect technologie diep in het haar en garanderen hiermee het gewenste resultaat.
Natuurlijk actieve componenten zijn:
soja-isoflavonen; deze voeden en verbeteren de conditie van het haar
N-acetyl_L-systeine; zij vormen de verbindingen en fungeren als een buffer
PhytoCeramide; de rijstderivaten vormen een beschermend schild rond de haarschacht.

Naast de natuurlijke werkzame bestanddelen bevat Eslabondexx een aminozuurmengsel met een vochtinbrengende en versterkende  werking wat bijdraagt aan dat het haar met waardevolle vocht verzorgt wordt en beschadigde delen gerepareerd worden.