ESLABONDEXX BLONDE CARE Bleach 500gr

19.95

ESLABONDEXX BLONDE CARE BLEACH 500GR

Verbeterde blondeerpoeder voor buitengewone resultaten en maximale bescherming. Geschikt voor alle blondeertechnieken, kan tot 7 niveaus oplichten en maakt verschillende opeenvolgende blonderingen mogelijk op één dag*, houdt het haar altijd op de juiste hoogte dankzij de Nio-Bleach-technologie, verrijkt met arganolie en polyaminosuikercondensaat, hydrateert het het haar en beschermt het tegen chemicaliën.

*Op gezond haar;tot 3x blonderen ;voordat u meerdere opeenvolgende blonderignen uitvoert, moet u zorgvuldig alle behandelingen evalueren die eerder zijn uitgevoerd.

Actieve ingrediënten:

NIO-BLEACHTECHNOLOGIE:

  • PolyaminoSugarCondensate: het vormt een beschermende film op het haar om het te beschermen tegen de agressieve werking van chemicaliën. Het haar lijkt zo licht en zijdeachtig, zeer licht en voelt zacht aan.
  • Arganolie: verzachtend en voedend, geeft glans aan het haar.

Gebruiksaanwijzing:

ESLABONDEXX BLEACH wordt gebruikt als een traditioneel blondering voor het totale of gedeeltelijk te blonderen (highlights, balayage, enz.).

MENGEN: In een niet metalen kom, meng ESLABONDEXX BLEACH met de oxiderende crème in de volgende verhoudingen:

  • 25gr ESLABONDEXX BLEACH
  • 50gr ESLABONDEXX SMOOTH CATALYST oxiderende crème10/20/30 of 40vol. (de volumekeuze varieert afhankelijk van de gewenste oplichtingssnelheid. 40vol wordt aanbevolen voor technieken uit de vrije hand).

Mix tot dat het zacht en romig is.
Let op! Stel niet bloot aan temperaturen hoger dan 30°C of lager dan 10°C

TOEPASSING: Zoals gewoonlijk op droog haar aanbrengen.

INWERKTIJD:
Inwerktijd kan variëren van 20 tot 50 minuten op basis van: het haarbasisniveau, de gewenste mate van oplichting, de haarconditie, de gebruikte techniek, de temperatuur van het werkgebied, het oxidantvolume.

[av_image src=’https://eslabondexx.eu/wp-content/uploads/2021/11/tabel-blondering.png’ attachment=’6405′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” lazy_loading=’disabled’ id=” custom_class=” template_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-2zu610′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

Aan het einde van de inwerktijd, spoelt u af en gaat u verder met ESLABONDEXX RESCUE SHAMPOO.
Breng vervolgens ESLABONDEXX AMPLIFIER aan. Als er meerdere opeenvolgende blonderingen zijn, spoelt u het haar niet tussen de toepassingen door, verwijdert u het teveel met een kam.

Haarverf

Blonde