Blondeerpoeder ESLABONDEXX BLEACH 500GR

Ongelooflijk blond en gezond haar, het is vandaag mogelijk met Eslabondexx Bleach, het bleekpoeder met de versterkte Eslabondexx formule voor buitengewone resultaten en maximale bescherming.

23.95

BLONDEERPOEDER ESLABONDEXX BLEACH 500GR BLEEKPOEDER

BLONDEERPOEDER ESLABONDEXX is geschikt voor alle bleektechnieken, kan tot 7 tinten oplichten in 1 dag en het haar blijft op haar maximum (op gezond haar, tot 3 blekingen voordat er opeenvolgende blekingen uitgevoerd worden met telkens een nauwkeurige evaluatie van de bleking).

Eslabondexx Bleach revolutioneert het bleekconcept, het verlicht en tegelijkertijd beschermt het het haar en herstructureerd deze. Het is het eerste bleekpoeder met maleïne zuur dat tot het haar doordringt, bindt met haar keratine structuur door het polymerisatieproces geactiveerd door de PVP. Hierdoor is het haar resistent en beschermd.

Over het Eslabondexx systeem

De tijden van haarbreuken zijn voorbij! Hoe mild een product ook is, een chemische behandeling belast of beschadigd het haar altijd: de disulfidebindingen in het haar worden beschadigd. Hierdoor wordt het haar droog en poreus en in het slechtste geval kan het haar zelfs breken.

Eslabondexx in combinatie met een chemische behandeling van het haar voorkomt, door de revolutionaire Nio-Protect technologie, beschadigingen van het haar. Nieuwe disulfidebruggeen worden gevormd en tegelijkertijd wordt het haar beschermd, het haar wordt elastischer, sterker, mooier en soepeler.

Nio-Protect Technologie

De natuurlijke actieve bestanddelen van Eslabondexx dringen dankzij de innovatieve Nio-Protect technologie diep in het haar en garanderen hiermee het gewenste resultaat.
Natuurlijk actieve componenten zijn:
soja-isoflavonen; deze voeden en verbeteren de conditie van het haar
N-acetyl_L-systeine; zij vormen de verbindingen en fungeren als een buffer
PhytoCeramide; de rijstderivaten vormen een beschermend schild rond de haarschacht.

Naast de natuurlijke werkzame bestanddelen bevat Eslabondexx een aminozuurmengsel met een vochtinbrengende en versterkende  werking wat bijdraagt aan dat het haar met waardevolle vocht verzorgt wordt en beschadigde delen gerepareerd worden.